Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport is één van de grotere vliegvelden van Nederland, gelegen aan de A2 in de gemeente Beek zo'n acht kilometer ten noorden van Maastricht. Door de ligging en de goede bereikbaarheid - mede dankzij busverbindingen naar Maastricht, Sittard en Aken - maken behalve Nederlanders ook steeds meer Duitse en Belgische reizigers gebruik van de luchthaven.

Maastricht Aachen Airport werkt samen met luchtvaartmaatschappijen en touroperators aan het toevoegen van nieuwe routes aan het netwerk van bestemmingen, die aansluiten op de wensen van Euregio Maas-Rijn. De luchthaven wil de inwoners en bedrijven in de Euregio een grote keuze aan diensten vanaf "hun"vliegveld aanbieden. In april 2017 begint Corendon met vluchten naar Antalya (Turkije), Faro (Portugal) en Kreta (Griekenland).

 

Lelystad Airport

Lelystad Airport is de grootste luchthaven voor de General Aviation in Nederland. De les- en rondvluchten, restaurants, het hotel en het luchtvaartthemapark Aviodome verzekeren een gestage stroom bezoekers. Het Aviodome alleen al is goed voor 150.000 bezoekers per jaar. 

Voor de zakenwereld biedt de luchthaven een uitgebreide congres- en vergaderfaciliteiten en is er een speciale zakencharter. De moderne turboprop- en straalvliegtuigen kunnen vliegen op de vele kleine luchthavens in Europa waar lijndiensten niet komen. Voor de zakelijke reiziger betekent dit minder tijdverlies en meer gemak.

Om de economische functies van Schiphol te behouden en versterken is in 2014 besloten Lelystad Airport te ontwikkelen tot een luchthaven met maximaal 45.000 vliegbewegingen per jaar in 2043. De ontwikkeling van Lelystad Airport voorziet in een nieuwe ontsluitingsweg, verlenging van de start- en landingsbaan en diverse faciliteiten. Het vernieuwde, toekomstbestendige Lelystad Airport zal in 2018 operationeel zijn.

 

Meer weten?

Wilt u een afspraak met één van onze account managers of bent u op zoek naar de actuele locatielijst, wij helpen u graag verder. Bel 020 - 545 10 40 of stuur een email.