Zippen
Plakken
CP&A
CP&A is sinds 2011 de vaste partner van MMD Media voor het plaatsen van posters en onderhoud van de panelen. We hebben daarvoor een uitgekiend programma ontwikkeld dat verzekert dat uw campagne bij ons in goede handen is.

Dat begint al op het moment dat de posters bij ons binnenkomen: ze worden zorgvuldig gecontroleerd, gecodeerd, campagneklaar gemaakt en gerold zodat ze vervolgens in de distributie kunnen. CP&A beschikt namelijk over een fijnmazig netwerk van distributiepunten om een snelle uitrol van uw campagne mogelijk te maken.

Kwaliteitsbewaking
Maar daar houdt het niet op. CP&A is namelijk ook verantwoordelijk voor onderhoud en reiniging van de objecten. We hebben daarom een integraal reinigings-, onderhouds- en controleprogramma opgesteld, waarbij we ook de omgeving van een object niet uit het oog verliezen. Op die manier weet u zeker dat de reclameobjecten van MMD Media de juiste uitstraling hebben. Alle gegevens worden opgeslagen met behulp van zelf ontwikkelde software, zodat MMD Media en de opdrachtgevers continue kunnen monitoren wat de status van de campagnes op de verschillende locaties is.

Kwailitetsverbetering
Het controleprogramma is tevens de basis om de dienstverlening van CP&A steeds te verbeteren en te vernieuwen. Wij werken continu aan de verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening, onze verantwoordelijkheid voor veilig werken en het milieu. CP&A beschikt sinds januari 2012 over de volgende certificaten: ISO 9001:2008 (Kwaliteitsmanagement), ISO 14001:2004 (Milieumanagement) en VCA 2008/5.1 (Veiligheid en Arbo).