MMD Media

Digital Out Of Home staat hoog op de agenda bij een groot deel van de top 500 adverteerders en dat is niet voor niets. De combinatie van een massa medium en door data gedreven digitale campagnes biedt de adverteerder de uitgelezen mogelijkheid om niet alleen op gedrag en kennis maar ook op houding te sturen.

Met de toevoeging van het digitale netwerk op de metrostations van Amsterdam en Rotterdam neemt MMD een grote stap in Digital Out Of Home. De digitale mogelijkheden van deze netwerken zijn legio en er is al jaren ervaring mee opgedaan. We hoeven niets meer te proberen, we kunnen uw campagne op elke gewenste manier uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een complete ‘station take over” in hartje Amsterdam of een interactieve Abri waarmee de reiziger op een speelse manier kan communiceren.

Digitale Abri’s en het doel is om in de loop van 2017 met minimaal 100 panelen in de Randstad de grootste aanbieder van digitale Abri’s buiten te worden. Op het moment van dit schrijven staan er al 25 en we rollen in hoog tempo uit.

We hebben op het gebied van nieuwe concessie niet stil gezeten. In Q1 start de uitrol van 1.350 digitale schermen op de pompen bij Avia. Dit nieuwe landelijke netwerk is het grootste digitale netwerk buiten op tankstations in Nederland en biedt de adverteerder uitgebreide mogelijkheden voor wat betreft kwaliteit en flexibiliteit. De prachtige 24” schermen aan de pomp kunnen door niemand worden gemist. Het fitnessnetwerk wordt uitgebreid met hockey- en voetbalverenigingen, hierdoor bereikt u via MMD het grootste deel van actief sportend Nederland.

In 2016 zijn de schermen op Eindhoven Airport toegevoegd aan My AdBooker. Dit programmatic trading platform voor Out Of Home groeit snel en wordt door steeds meer adverteerders en bureaus ingezet om digitale campagnes te boeken. De digitale Abri’s van MMD zijn vanaf 2017 via My AdBooker te boeken en ook Rotterdam The Hague Airport en het Avia netwerk worden hieraan toegevoegd.

Al met al een mooi portfolio waarmee we u voor nu en voor de toekomst optimaal van dienst willen zijn. Heeft u ideeën voor campagnes waarvan u wilt weten of wij die kunnen uitvoeren of wellicht een andere vraag? Het MMD team staat u graag te woord.