Aankomsthal Eindhoven Airport omgetoverd tot Persil omgeving

Aankomsthal Eindhoven Airport omgetoverd tot Persil omgeving


De afgelopen weekenden verwelkomden de dames van Persil de passagiers op Eindhoven Airport bij aankomst in Nederland met een Persil Power-Mix Caps sample.

Naast het uitdelen van de samples was de aankomsthal volledig omgetoverd tot een Persil omgeving, met grote banners, bestickerde bagagebanden en uitingen op de digitale schermen.

Yordi Hardenberg - Account Director van Out of Home Masters:
“Het doel van de actie was om op ludieke wijze brand awareness te creëren voor de wascapsules van Persil. Daarbij wil Persil dat de consument ervaring opdoet met hun producten. Dat maakte deze actie zeer relevant en effectief, men komt terug van vakantie met een koffer vol vuile was waarop Persil heeft ingehaakt door iedereen een wascapsule te overhandigen om ervaring op te doen met de Persil wascapsules.”

Kim van der Aar – Brand Manager Persil:
“Onze unieke innovatie Persil Power-Mix Caps - het eerste wasmiddel met de kracht van poeder & gel - wilden we graag op een net zo unieke manier onder de aandacht brengen. En waar vind je veel Nederlandse consumenten met vuile was? Op Eindhoven Airport! Met de gratis sample van Persil kunnen consumenten deze direct thuis schoon wassen.
De combinatie van de branding in de aankomsthal en het promotieteam met samples maken het een complete campagne met een zeer kwalitatieve uitstraling.”
Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook