Eén nationaal salesbedrijf voor CS Digital Media en MMD Media

Eén nationaal salesbedrijf voor CS Digital Media en MMD Media


CSDM en MMD maken bekend dat vanaf 1 januari 2017 de salesafdelingen worden samengevoegd voor de nationale merken en –diensten. De nieuwe salesafdeling is gevestigd in Landsmeer en komt onder leiding te staan van Herman ten Cate en Danny van Beek.

Dit nieuwe salesteam wordt naast de verkoop van de huidige netwerken van CSDM en MMD ook verantwoordelijk voor het in de markt zetten van een sterke digital out of home propositie die bestaat uit panelen van de beide exploitanten.
 
De nieuwe organisatie gaat onder de naam van MMD Media opereren.
 
Danny van Beek, directeur MMD Media:
“Het is duidelijk dat de kansen voor digital out of home groot zijn en tegelijk betekent dit voor exploitanten ook dat een duidelijke propositie van wezenlijk belang is. Met het samensmelten van het MMD en het CSDMpakket wordt het aanbod naar de nationale adverteerders en bureaus groter waardoor deze vanuit dit saleshuis op meerdere OOH locaties en doelgroepen door ons bediend kunnen worden. Tevens betekent de samenwerking met CSDM dat MMD toegang krijgt tot essentiële techniek die nodig is om een voorsprong op digital out of home te krijgen en te behouden.”
 
Radjen van Wilsem, directeur CS Digital Media:
“Wij zien de samenwerking met MMD als een strategisch volgende stap, om reeds door ons ontwikkelde technieken te ontsluiten voor de markt. Dit geeft ons richting adverteerders en bureaus,  samen met MMD, de gelegenheid om een nog grotere focus te leggen op technologische (door)ontwikkelingen binnen de DOOH. Op korte termijn zullen de bureaus hiervan kunnen profiteren.”
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danny van Beek, 0645432146 en/of Radjen van Wilsem, 0614451616


Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook