MMD lanceert Rotterdam Abri en BillBoard pakket

MMD lanceert Rotterdam Abri en BillBoard pakket


Vanaf 1 januari 2017 is het door een uitspraak van de rechter Exterion niet meer toegestaan om de media van de RET te exploiteren. Het gaat hierbij om de Abri’s, bussen en traditionele metro vlakken in de regio Rotterdam.

Abri Pakket
Om te zorgen dat er voor de adverteerders voldoende Out of Home mogelijkheden in de regio Rotterdam blijven, lanceren MMD en CS Digital een Abri pakket regio Rotterdam. Dit pakket dat wekelijks gewisseld wordt bestaat uit 50 Abri vlakken en 50 digitale Abri’s schermen met een netto VAC (uiting!) bereik van 40% en 200 grp’s.

De kosten van dit pakket bedragen € 15.750* per week en is vanaf heden te boeken en in te zetten vanaf week 1 in 2017.

Billboard Pakket
Naast de mogelijkheden op de Abri’s bieden MMD en CS Digital het BillBoard/Landscape pakket in de regio Rotterdam dat bestaat uit 43 vlakken. De campagnes op deze vlakken zijn twee weken zichtbaar en worden op de oneven weken gewisseld. Het netto VAC (uiting!) bereik van een campagne op deze vlakken bedraagt 57% en genereert 328 GRP’s.

De kosten van dit pakket bedragen € 33.500* per 2 weken.

Zichtbaarheid in Rotterdam per januari 2017
Wilt u dit pakket boeken of meer informatie neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 020-5451040 of mail@mmdmedia.nl - printversie Rotterdam pakket

*pakketprijs is exclusief BTWDeel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook