Robert van de Vosse directeur MMD Media

Robert van de Vosse directeur MMD Media


Per 7 maart a.s. is Robert van de Vosse (41) directeur van MMD Media. Hij volgt Marcel Aarts en Danny van Beek op die in 2001 het bedrijf zijn gestart en nu de leiding overdragen aan Robert.

Robert van de Vosse heeft diverse (management) functies vervuld, onder andere bij Ilse Media (Sanoma Digital), RTL Nederland en Emesa. Zijn laatste functie was Ecommerce en Commercial Director bij HoyHoy.

Danny van Beek;
“MMD Media is de laatste drie jaar sterk gegroeid en heeft de ambitie om verder te groeien. Door zowel zijn sales kwaliteiten als zijn uitgebreide digitale kennis zien wij in Robert de juiste man om MMD naar een volgend niveau te brengen”.

Robert van de Vosse;
“De effectiviteit en het belang van OOH Media gaat de komende jaren verder toenemen. Veranderingen en innovatie kunnen een belangrijke rol gaan spelen. Doordat de basis en de propositie van MMD Media al zo sterk zijn kunnen we ons volledig op alle kansen voor onze klanten richten. Deze factoren, het sterke team en de ondernemersdrift van Marcel en Danny zijn voor mij reden geweest om bij MMD Media te gaan werken en geven mij de juiste energie”.


Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook