Ryanair en Wizz Air openen nieuwe routes vanaf EA

Ryanair en Wizz Air openen nieuwe routes vanaf EA


Wizz Air heeft deze week aangekondigd dat zij per september 2016 een nieuwe route zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en Kaunas International, de luchthaven van de stad Kaunas in Litouwen.

Kaunas is na Vilnius de tweede bestemming in Litouwen die Wizzair vanaf Eindhoven Airport gaat aanbieden. De route van Eindhoven naar Kaunas zal 2x per week op donderdag en zondag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Airbus A320 met 180 zitplaatsen. Start van deze route is 22 september 2016. Kaunas is de 19e bestemming die Wizzair vanaf Eindhoven Airport aanbiedt en de derde nieuwe bestemming die Wizzair dit jaar gaat vliegen, naast Lublin in Polen en Timisoara in Roemenië.

Ook Ryanair opent een nieuwe route. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf komend winterseizoen drie keer per week vanaf Eindhoven Airport naar Sofia. De eerste vlucht naar de Bulgaarse hoofdstad vertrekt op dinsdag 1 november.
Deze Oost-Europese stad is de eerste nieuwe bestemming vanaf Eindhoven die Ryanair aankondigt voor dit najaar. Binnenkort wordt het volledige vliegplan voor de winter bekendgemaakt. Volgens woordvoerder Yann Delomez van Ryanair heeft de maatschappij meer vooruitgang in petto: “Nederlandse klanten kunnen zich verheugen op verdere verbeteringen in de komende maanden, met inbegrip van nieuwe vliegtuiginterieurs, nieuwe uniformen en meer nieuwe routes”. Ryanair maakt binnenkort het volledige winterschema voor 2016 vanaf Eindhoven bekend.

Bron: WizzAir
Bron: Ryanair


Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook