Transavia vliegt vaker naar zakelijke bestemmingen

Transavia vliegt vaker naar zakelijke bestemmingen


Transavia gaat in het zomerseizoen van 2016  vaker vliegen op de belangrijkste zakelijke stedenbestemmingen. De nadruk ligt daarbij op de vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport. 

De luchthaven wordt nog meer de spil in het zakelijke netwerk van Transavia. Dat heeft de budgetdochter van Air France-KLM bekend gemaakt. Ook diverse vakantiebestemmingen zullen vaker worden aangevlogen vanuit Nederland.

Transavia heeft naar eigen zeggen een nieuwe koers ingezet met meer aandacht voor de zakelijke passagier. De maatschappij gaat twee keer per dag vliegen vanaf Rotterdam naar Boedapest, Rome, Wenen en Berlijn. Rotterdam The Hague Airport biedt volgens de luchtvaartmaatschappij alle gemak, comfort en snelheid die voor de zakenreiziger relevant is. Met name de snelle doorlooptijd van de luchthaven wordt geroemd.

Op Eindhoven Airport blijft Transavia doorgroeien. Het aantal vluchten naar Kopenhagen stijgt van vijf naar twaalf frequenties per week en naar Barcelona van acht naar twaalf vluchten per week. Transavia kijkt nog naar het toevoegen van een aantal nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven. Het aantal op Eindhoven gestationeerde vliegtuigen groeit in 2016 van vier naar vijf, meldt Transavia-topman Mattijs ten Brink aan Luchtvaartnieuws.

Bron: Zakenreisnieuws.nl

 


Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook