Treed in contact met ruim 1,3 miljoen passagiers

Treed in contact met ruim 1,3 miljoen passagiers


Met het zomerseizoen voor de deur bereiden de Nederlandse luchthavens zich voor op de drukste periode van het jaar.

Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport verwerken alleen al in de maanden juli en augustus ruim 1,3 miljoen passagiersbewegingen. Door de vele voordelen kiezen steeds meer reizigers voor deze luchthavens. In de eerste drie maanden van 2016 realiseerde Eindhoven Airport een passagiersgroei van 14% tov dezelfde periode vorig jaar.

MMD biedt op beide locaties een divers media-aanbod variërend van Abri’s bij de ingang van de terminal tot groot formaat banners in de passage-, vertrek- en aankomsthal. Daarnaast is er een uitgebreid digitaal netwerk. De schermen bevinden zich bij de check-in balies, bagagebanden en staan gekoppeld aan de departure- en arrivalschemen. Tevens bevinden zich groot formaat schermen in de vertrekhal op Rotterdam.

Speciaal voor de maanden juli en augustus hebben we een zeer aantrekkelijk geprijsd pakket samengesteld. U adverteert met deze Summer Deal 4 weken lang op de digitale schermen op Eindhoven en Rotterdam.

Bent u geïnteresseerd in deze Summer Deal of wilt u meer informatie over het totale media-aanbod op de luchthavens, neem dan contact op met Pieter Turkenburg op 06 190 01 36 76 of via pieter.turkenburg@mmdmedia.nl.


 


Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook