Uitbreiding Abri Digital 75 & 24 netwerk

Uitbreiding Abri Digital 75 & 24 netwerk


Onze digitale abri’s bij tankstations hebben wij enige tijd geleden omgedoopt tot het Abri Digital 75 netwerk. Samen met de digitale pompschermen bij de AVIA-tankstations (Abri Digital 24) en de Digital Screens Instore vormen deze schermen een zeer krachtig mediumtype in het On the Go segment.

Het Abri Digital 75 netwerk wordt continu uitgebreid. Deze hoogwaardige LED schermen worden in een rap tempo geplaatst bij onder andere Shell en Total tankstations in Nielsen I districten.
Het is voor adverteerders mogelijk om deze vlakken per week/dag/tijdvak en op basis van triggers in te zetten, daarmee spelen wij in op de continue vraag naar innovatie vanuit de markt.

Deze manier van DOOH-advertising is niet alleen mogelijk op ons Digital On the Go netwerk, ook alle schermen op Eindhoven en Rotterdam The Hague Airport kunnen op deze manier door adverteerders worden ingekocht.

Wilt u meer informatie over ons snelgroeiende Digital Out Of Home aanbod, neem dan contact op met MMD Media via 020 545 10 40.


Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook