Uitbreiding Abri Digital 75 netwerk

Uitbreiding Abri Digital 75 netwerk


Enkele weken geleden presenteerden wij met trots onze toekomstplannen voor het ‘grootste DOOH-netwerk in Nederland’. 

Afgelopen week hebben wij ons Abri Digital 75 netwerk dan ook uitgebreid met twee digitale abri’s bij de Texaco aan de Vaanweg in Rotterdam en de Total A12 Bodegraven/Reeuwijk.

De grootformaat digitale abri aan de Vaanweg in Rotterdam is naast de bezoekers van het tankstation te zien voor elke passerende automobilist. Dit paneel is geïntegreerd in de Texaco staander aan deze drukke tweebaansweg. 
De nieuwe digitale abri bij de Total aan de A12 Bodegraven/Reeuwijk is ook weer een prachtige toevoeging op het Abri Digital 75 netwerk.
 
Het is voor adverteerders mogelijk om deze vlakken per week, per dag, per tijdvak en op basis van triggers (temperatuur) in te zetten. Naast het Abri 75 netwerk, is dit ook mogelijk op onze andere digitale netwerken; Abri Digital 24, Metro Amsterdam en Rotterdam, Digital Screens Instore en alle digitale media op de luchthavens van Eindhoven en Rotterdam.
Wilt u meer informatie over ons razendsnel groeiende Digital Out Of Home aanbod, neem dan contact op met MMD Media via 020 545 10 40


Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook