Upgrade aankomsthal Rotterdam Airport

Upgrade aankomsthal Rotterdam Airport


Rotterdam The Hague Airport krijgt een nieuwe aankomsthal. Die is hard nodig vanwege de enorme groei van het aantal reizigers op de luchthaven.

Het aantal mensen dat vliegt vanaf Rotterdam steeg in 6 jaar tijd van 1 miljoen naar 1,7 mijoen reizigers. Die moesten het tot nu toe doen met een oude aankomsthal en een semi-permanente aankomsthal, die wordt gebruikt als er meerdere vluchten aankomen.

De directie van Rotterdam The Hague Airport is dan ook blij dat er nu een nieuwe aankomsthal kan worden gebouwd. Het Rotterdamse vliegveld wordt door reizigers al jaren geroemd om de snelheid, het reisgemak en de gastvrijheid. Vorig jaar werd het zelfs nog uitgeroepen tot 'beste luchthaven' van Nederland. De huidige aankomsthal past niet bij dat plaatje.

Volgens woordvoerder Desiree Breedveld moet de nieuwe voorziening al in april klaar zijn. De nieuwe ruimte krijgt dezelfde warme inrichting als de rest van de luchthaven en de hal met drie bagagebanden is straks drie keer zo groot als de huidige aankomsthal. De bouw van de nieuwe aankomsthal begint meteen na de herfstvakantie.


Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook