Vueling start met vluchten vanaf Eindhoven en Maastricht

Vueling start met vluchten vanaf Eindhoven en Maastricht


De Spaanse prijsvechter Vueling breidt in 2016 uit in Nederland. In de planning staan vluchten vanaf zowel Eindhoven Airport als Maastricht Aachen Airport naar Barcelona.

De snel groeiende luchtvaartmaatschappij vliegt in Nederland al op Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Vanaf volgende zomer gaat Vueling twee keer per week vluchten aanbieden vanaf Maastricht Aachen Airport naar Barcelona. Directeur Sander Heijmans van Maastricht Aachen Airport is positief. Volgens hem kan de maatschappij bij voldoende belangstelling kiezen om ook in de wintermaanden vluchten aan te blijven bieden.

De route van Eindhoven naar Barcelona zal 4x per week op maandag, woensdag, vrijdag en zondag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Airbus A320 met 180 zitplaatsen. Start van de  route naar Barcelona is vrijdag 29 april 2016. Het is de bedoeling dat de route het hele jaar door gaat vliegen, met in de winter 3 frequenties per week.
Flip Estourgie, Commercial Director van Eindhoven Airport: “ We zijn zeer verheugd met de aankondiging van Vueling.  Een sterke maatschappij met een zeer uitgebreid routenetwerk naar zowel goede zakelijke bestemmingen als aantrekkelijke leisure bestemmingen. Met Barcelona als start hopen wij de relatie met Vueling de komende jaren verder uit te breiden.”

Bron: NU.nl en Eindhoven Airport


Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook