Website en brochure 2015

Website en brochure 2015


Een jaar na het online plaatsen van onze vernieuwde site presenteren wij u onze 2015 versie. Een site waarin wij alle mogelijkheden van MMD Media op een heldere wijze aan u presenteren en waarin wij diegene aan het woord laten waar het uiteindelijk om draait; onze opdrachtgevers.

Trots zijn wij op adverteerders als van Bommel, Albelli en FrieslandCampina. Drie mooie merken die al meerdere jaren onze vlakken inzetten. Deze adverteerders besteden aandacht aan hun uitingen waardoor de vlakken er prachtig uitzien en de campagne goed opvalt. Via deze link leest u over hun overweging om dit te doen.

Verder vindt u op mmdmedia.nl uitgebreide informatie over onze netwerken On the Go-, Leisure- en Airport Advertising zoals o.a. facts & figures, pakketten, locatielijsten, aanleverspecificaties, een fotobank, het laatste nieuws en meer.

Ook dit jaar hebben we weer geprobeerd om middels onze site een zo compleet mogelijk overzicht te geven van het media-aanbod van MMD Media. Mocht u na het bekijken van de site nog vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan contact met ons op via 020 545 10 40, we komen graag bij u langs en nemen dan de brochure 2015 voor u mee.


Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook