Wij zoeken een nieuwe collega!

Wij zoeken een nieuwe collega!


Wij zijn opzoek naar een Hands-on campagneplanner! 
Lees snel verder voor de uitdagende (volgende) stap in je carrière. 

 

MMD Media is met het DOOH On the Go netwerk, gericht op de weggebruiker en  het Airport netwerk van Eindhoven, Rotterdam The Hague en Lelystad een van de toonaangevende Out of Home exploitanten.

Op dit moment zijn wij volop bezig om de netwerken te digitaliseren zodat we nog beter kunnen inspelen op de wensen van adverteerders, reclame- en mediabureaus.

De afdeling marketing en campagneplanning is binnen deze ontwikkelingen de spin in het web. Geboekte campagnes worden hier ingepland, drukwerk wordt ingekocht en is er frequent contact met adverteerders, reclame- en mediabureaus. Om nog beter in te kunnen spelen op de groei en ontwikkelingen binnen MMD Media zijn wij opzoek naar een Hands-on campagneplanner.

Wie ben jij?
Jij bent een proactieve teamspeler met een hands-on mentaliteit, hebt een meer dan gemiddelde interesse in media en digitale toepassingen in het bijzonder. Als persoon ben je accuraat, communicatief sterk en heb je een gezonde dosis humor!

Wat bieden wij jou?
Een super leuke job met de kans en vrijheid om je verder te ontwikkelen binnen een hecht en ambitieus team. Een marktconforme beloning en overall winstdeling die past bij jouw ervaring. Daarnaast vergeten wij ook het sociale aspect niet, zo varen wij regelmatig op de grachten van Amsterdam, hebben we een gezellige kroeg om de hoek en ons eigen MMD Media darts-toernooi. 


Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Deveron Gommers 
06 47089598 of Wouter Wunnink 06 44248563.  Stuur je reactie naar Deveron.gommers@mmdmedia.nl

 


Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook