De verlichte Abri's uit het On the Go netwerk hebben een landelijke spreiding en staan strategisch naast de entree van wegrestaurants en bij tankstations in de loop naar de shop. Met 600 panelen vormen de Abri's het grootste On the Go netwerk van Nederland.

Alle tankstations zijn uitgerust met een uitgebreide shop die veel mensen bezoeken, en dat zijn niet alleen tankende automobilisten. Steeds vaker verschuift de functie van een lokaal tankstation van benzineverkooppunt naar buurtspeciaalzaak met de blik op de toekomst. Het aantal bezoekers groeit door het veelzijdige aanbod, zoals een wasstraat, bakkerij, minisupermarkt, maar ook non-foodfuncties zoals elektronica-retail, postagentschap of afhaalpunt.
Ook bij tankstations aan de snelweg verandert de Shopping Mission. Het Nationaal Petrol Onderzoek 2015 laat zien dat daar eenzelfde ontwikkeling zichtbaar is: slechts 62% van de bezoekers stopt primair om te tanken. 21% stopt in de eerste plaats om iets te eten of drinken te kopen in de shop. Conversie, het aantal tankers dat in de tankstation shop iets koopt is ruim 36%. Gemiddeld worden er door de bezoekers 3 producten aangeschaft.

Wegrestaurants worden vaak gecombineerd met succesformules zoals McDonald's, Starbucks, Burger King of Domino's Pizza. Deze high-traffic locaties worden goed bezocht, vooral door zakelijke rijders. Veruit de meeste bezoekers van een wegrestaurant komen voor een zakelijke bespreking of vergadering. Van der Valk Hotels en Restaurants is binnen het zakelijk segment de grootste aanbieder van locaties voor vergaderingen, seminars, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten.
 

Formaten

 
Abri - A00 118,5 x 175 cm (bxh)
Abri - A00 Shell 117,8 x 175 cm (bxh)
Campagneduur week
 


Actuele locatielijst op aanvraag
 


Tankstations

    

 
Wegrestaurants

  

 

Meer weten?

Wilt u een afspraak met één van onze account managers in Nederland of bent u op zoek naar de actuele locatielijst, wij helpen u graag verder. Bel 020 - 545 10 40 of stuur een email.

Voor België ON AIR MEDIA 0032 3 685 25 24 of stuur een email.