Het MMD BillBoard netwerk is bij uitstek geschikt voor B2B outdoor advertising. Het netwerk bestaat hoofdzakelijk uit zakelijke locaties en bevindt zich onder andere bij vestigingen van Makro, Van der Valk Hotels en Restaurants, Routiers Restaurants en op de luchthavens Eindhoven en Lelystad. 

MMD BillBoards zijn zowel in nationale pakketten als selectief inzetbaar. Zo bieden we, naast de B2B locaties, een Consumerpakket gericht op inwoners en bezoekers van Rotterdam en Amsterdam. De 25 BillBoards zijn geplaatst in woonwijken en drukbezochte winkelgebieden in de stad en genereren een netto bereik van 304.500 personen 13-75 jaar - per campagne van twee weken in de regio Rotterdam/Amsterdam (bron: Buitenreclame Onderzoek 2015). Of kies juist voor een pakket waarbij uw campagne zichtbaar is bij alle 16 Makro-vestigingen in Nederland. U adverteert dan groots Point of Sale, vlak voor het aankoopmoment.
 

FORMATEN

 
Poster (Plak en Vitrine) Digitaal
332 x 236 cm (bxh) Landscape - 480 x 360 pixels (bxh)
  Lengte - 7 sec., alleen Full Motion
  

 
Campagneduur 2 weken
Start campagne In de oneven wekenActuele locatielijst op aanvraag


      
 

Meer weten?

Wilt u een afspraak met één van onze account managers in Nederland of bent u op zoek naar de actuele locatielijst, wij helpen u graag verder. Bel 020 - 545 10 40 of stuur een email.

Voor België ON AIR MEDIA 0032 3 685 25 24 of stuur een email.