Controle
Printing
Snijden
MMD Media en MullerVisual Communications zijn al jaren partners. Niet alleen omdat MullerVisual in staat is te leveren wat MMD Media wil, maar vooral ook omdat onze kernwaarden naadloos op elkaar aansluiten: kwaliteit, flexibiliteit, snelheid gecombineerd met een hoog servicegehalte.

Daarom is MullerVisual trots een strategisch partner van MMD Media te zijn. Maar MullerVisual is meer dan dat. Wij produceren niet alleen drukwerk tot het formaat 130 x 185 cm, geschikt voor abri’s en billboards, maar ook fullcolour drukvellen van 64 pagina’s A4. Onze XXL-pers maakt het mogelijk al het drukwerk voor outdoor-campagnes, in samenwerking met MMD Media te produceren. Daarnaast verzorgen wij ook ander drukwerk, zoals flyers, brochures, boeken, magazines, posters en visitekaartjes.

MullerVisual produceert vierkleurenwerk volgens de processtandaard ISO 12647-2. De complete procescontrole is vastgelegd binnen het drukproces. Zo leveren wij exact drukwerk, daarbij is de kans op teleurstelling omdat het drukwerk op het beeldscherm anders oogt dan in de uitvoering, minimaal.

Behalve aan kwaliteit hechten wij ook aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, met name wat betreft het milieu. MullerVisual en MMD Media garanderen een minimale belasting van het milieu doordat we al onze processen reguleren. Dit komt tot uiting in onze ISO 9001- en ISO 14001-certificering en het feit dat MullerVisual FSC- en PEFC-gecertificeerd is.

De komende jaren zullen we de samenwerking met MMD Media verder intensiveren om ons serviceniveau te kunnen blijven garanderen. Onze gezamenlijke kernwaarden blijven daarbij hetzelfde: kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en service.