MMD Media plaatst digitale Abri bij Shell tankstation

MMD Media plaatst digitale Abri bij Shell tankstation


MMD Media heeft afgelopen donderdag bij het Shell tankstation Den Ruygenhoek langs de A4 haar eerste digitale RoadBoard Abri in gebruik genomen.

Met de plaatsing van dit digitale paneel breidt MMD Media haar digitale media-aanbod, dat reeds bestaat uit schermen in de shop bij tankstations en op de luchthavens Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport, verder uit.

In eerste instantie gaat het om één paneel. Na een testperiode wordt geëvalueerd en besloten op hoeveel en welke tankstations van het On the Go netwerk van MMD Media de digitale panelen worden geplaatst.
Door de inzet van het digitale RoadBoard netwerk wordt het voor adverteerders straks mogelijk om middels bewegend beeld heel gericht te targetten op relevantie en doelgroep. Er kan ingehaakt worden op de actualiteit, tijdstip of weersomstandigheid. Door de positie van de panelen, naast de shop op een POS locatie, kan de adverteerder dan tevens heel gericht een combinatie maken tussen de uiting en het aanbod van een product in de shop.

Marcel Aarts, directeur MMD Media; "Er is de afgelopen periode hard gewerkt om een digitale outdoor abri te ontwikkelen die aan onze criteria voldoet. Van de verschillende technische aspecten zijn formaat van 72 inch en hoge licht opbrengst de belangrijkste geweest. De communicatiekracht is daarmee gewaarborgd en in combinatie met de locatie een krachtig medium."


Deel deze pagina


Deel via Facebook Deel via Facebook